gott nytt år!

//fia


Drar till jossan

Nu är jag klar så snart kommer jag jossan ! ;) nej men alltså varför skjuter alla sina raketer nu? SPARA DEM TILL TOLVSLAGET FÖRFAN! Korv.
//fua


hejsan

jag ska snart göra mig i ordning för att jag ska till jossan och fira nyår :)men alltså jag får nog rycka upp mej för att jag känner mej så trött och deprimerad. ingen aning varför :o jag sov till typ 12 idag så. hur fan ska det gå när jag börjar skolan igen.. men ni ska få se min klänning sen :D

image description

 

//fia


Feelings

En blogg med bara "idag har jag"- inlägg är såhäääär tråkiga. En blogg ska verkligen vara FYLLD av känslor, glada eller ledsna, det spelar ingen roll. Visst är det kul att läsa vad människor gör om dagarna men inte HELA TIDEN, varje dag och varje sekund. Den största anledningen till att jag bloggar här är för att skriva av det jag tänker, vilket kan vara långa texter som ni läser ibland. Alla tankar som jag uppfattar som jobbiga eller som "problem" skriver jag här. Min åsikt, puss /ellen


sista december 2011

Vaknade och smsade med Mira så sen kom hon och vi har dunkat musik och städat mitt rum, hehehe. Snart blir det mat hoppas jag... fetto. Puss så länge! / ellen


Allt är bra nu, inse det bara.

"Jag tog ett djupt andetag för att känna lättnaden och att allt fallit tillbaka på sin plats" - Nu kör vi på 2012!

Du var mitt största problem, det jag tänkte och tänkte på, HELA TIDEN, dag som natt. Sen efter flera dagars väntan svarar du, du fyllde hålet i mitt liv, nu finns det inte kvar. Att ett svar med 2 bokstäver kunde göra så att jag kunde le vid tolvslaget. All skit jag gått igenom i väntan på det där svaret har jag inte brytt mig om ett skit. Det var det värt.

Nu är du mitt minsta problem. Jag har äntligen fått det svaret jag väntat på, jag behöver aldrig mer försöka få kontakt med dig bara för att fråga något. Allt är löst. Jag kan glömma alla andra bekymmer jag har med dig. Allt är bra, jag måste bara inse det också. / ellen


Chilldag

Idag har jag haft en chilldag för att jag var så trött. Eller jag var uppe så länge igår för att jag och mamma väntade på att min brorsa och pappa skulle komma hem från sjukhuset.. Så därför är jag rätt trött. Hörs imorn //fia


mina två prickar

som vissa av mina kompisar säkert vet/sett så har jag två prickar på hakan. jag känner ingen annan som har så, vad jag vet. men det finns säkert någon annan än jag som har så. jag menar världen är stor.( vilket alla borde veta)  men när jag var liten så fattade jag liksom inte vad det var och jag trodde att något var fel på mig, som det inte var. och sen började jag försöka täcka över prickarna, men det gick inte bra.så jag sket i det.

men nu har jag kommit på en grej .demdär prickarna är ju faktiskt dem som gör mig till mig. utan dem så skulle jag vara någon annan, och ska jag vara ärlig så är det faktiskt rätt så awesome att vara lite olik alla andra.

I'm proud to have two dots on my chin. hhahahah

/fia


Dina vänner räddar dig

Ibland vill jag bara trycka på "pausknappen" i mitt liv för att stanna och kunna tänka igenom och lösa allt. Ibland vill jag spola tillbaka tiden och aldrig göra dom misstag jag gjort. Ibland suger livet men då har jag vänner som får mig upp på benen igen efter ett fall.

Att andra människor kan ha sån stor betydelse i sitt eget liv, helt sjukt. Men förstås så finns det både för- och nackdelar med det, vänner kan såra och rädda. Fast nu sa jag fel, vänner sårar inte, dom räddar dig. Dom personer som sårar dig är eller har aldrig varit dina vänner, aldrig, för då skulle dom aldrig ha sårat dig.
/ ellen


Tjenis

Nu har jag ätit middag och så. Och efterrätt, det blev chokladpudding yeey. Men iaf ikväll så händer inget speciellt ska bara vara hemma och mysa.
Puss //fia


Kollar på youtube

Just nu sitter jag och kollar på youtube. Och jag blev jättesugen på att göra ett videoinlägg/ sminkvideo men jaja
//fia


Hola a todos!

Så nu är jag hemma, fick skjuts hem av pappa. Jag, Isabelle och vendela skrev saker på en ballong som vi släppte upp i luften sen, sen gick vi mest runt och pratade om allt möjligt men det blev en pinsam tystnad i början, hahaha. Roligt har det varit iallafall :) sen köpte pappa en ny dator dock inte den jag ville ha men den blir bra ;)

Okej nu ska jag ta ett bad, laga mat, ja det är jag som vill laga mat för då får man laga vad man vill (y). Sen tror jag att jag ska läsa en bok som jag fick nu idag som en julklapp fast i efterskott, jag HATAR att läsa men blev sugen nu, hihihi. Hörs snart, puss'
/ Ellen


Mataffärn

Tjena
Hittills har jag varit och handlat, haft minispa, duschat och nu ska jag läsa min nyinköpta Frida . Wehåååå
Men vi hörs sen //fia
Fin bild på mig som nydyschad


Isabelle & vendela

Om typ en timme går bussen till Täby, sen går jag till tågstationen och möter Isabelle sen går vi och möter Vendela vid H&M tror jag..? Vet inte vad vi gör men äta ska vi iallafall göra sen måste jag hitta ett par nya lite mer vårskor så vi får se hur det blir med det! Kanske kommer bilder sen ikväll :) juste, naglarna blev klara igår eller dom kanske ska få några mer detaljer om jag orkar, haha. Vi hörs när jag kommer hem för nu måste jag fixa mig, puss!
/ Ellen


:)

Sorry för att jag inte har bloggat idag :( men jag gick upp typ 10.00 och sen åt jag frukost och så sen gick jag till Ellen . Och jag har varit där hela dan och jag tänkte att jag skulle blogga lite senare istället. Men nu ska jag iaf äta och det blir tacos . Hapifejs
Btw hur uttalar ni tacos?
Själv säger man tackos
Men har hört att vissa säger taaaaakos
Skriv en kommentar
//Fia


En blogg ska ha känslor annars kan jag lika gärna skriva det på facebook

Jag kommer aldrig glömma dig. Jag kommer fortfarande komma ihåg dig när jag sitter där på ett ålderdomshem och är nära döden. Du kommer ALLTID ha en plats i mitt hjärta efter alla minnen vi har skapat. Vi hade så galet roligt, jag kunde skratta i flera timmar i sträck med dig, du VAR underbar. Jag vill tillbaka till den tiden då det var vi, då vi var som tightast. Men nu har du förändrats, du svarar oftast aldrig någonstans, man har riktigt tur om du svarar. Jag vill ha ditt gamla JAG och vårat gamla OSS. Jag saknar allt med dig. Jag älskar fortfarande dig och kommer alltid att göra bror <3
/ ellen


To be continued

Fortsätter med naglarna imorgon med Fia eller innan hon kommer. Hann iallafall göra vita tippar :) men jag har en ide hur dom ska vara, hoppas bara jag har den färgen.. aja ska försöka sova nu typ, fast jag kommer säkert sitta uppe hela natten och vänta på ett sms, eller nej det får jag inte göra.. Godnatt!
/ Ellen


Konstigt?

Anton träffade jag i somras när jag, Mira, Emma och Julia var på grönan. Sen igår frågade han mig det här (se bilden). Själv tycker jag inte att jag ser ut som en 97;a ? Vet flera 98or som ser ut som 16 (?!) men dom försöker se äldre ut än vad som är, förstår inte poängen med det? vem vill se äldre ut än vad man är?!
/ Ellen


fixa naglarna next

Funderar på vad jag ska göra.. antingen någon med vit tipp eller någonting på hela nageln..? Ska iallafall vara något lite festligt eller vad man ska säga, det är ju ändå nyår på lördag och jag vill börja året med att ha fina festliga naglar! Mina naglar är rätt långa så kanske blir finast med någon vit tipp och glitter kanske? Vi får se, ni får resultat sen, puss!
/ Ellen


Hemma

Nu är jag hemma och jag har ätit middag och så. Men imorse så tog jag och Sandra bussen och mötte Emma i täbban. Sen gick vi runt där lite och vi träffade Daniela och Cathrine :D hapifejs. Och vi fikade lite tillsammans, jag köpte en chokladboll och en chokladfrappino . (y) sen fortsatte vi att gå runt och jag köpte en mascara och en eyeliner :D imorn ska jag träffa Ellen bästis :D //fia


Gillar bilden :D

Kom precis hem, Alice nördade ett spel så kunde inte svara på sms, haha. Dagen har väl varit sådär, men Alice gjorde allt bättre. Ska duscha nu sen ringa Daniela , så pusshej!
/ ellen


@tåget

Mamma är seg på Wordfeud <---- jag är en tönt som kör Wordfeud. Hejdå. Med vänlig hälsning, Ellen


Godmorgon

Idag ska jag till täbban med Emma och sandra :) bussen går om ca en timme och jag är klar så jag har inte brottom, därför så passar jag på att blogga lite ;)
Men eftersom det är mellandagsrea så passar jag på att köpa nåt. Ni får se sen när jag kommer hem. Men vi hörs , puss//fia
Dagensoutfit:


Trött

Hejsan! Just nu är jag väldigt hungrig och trött så gör ett lite kort inlägg. //fia


Stockholm

Idag har jag varit i stan, blev på skitdåligt humör en stund men efter en cola blev väl allt helt okej. Imorgon drar vi till Linköping vilket jag inte är en jävla sekund taggad på.. kommer dö på tåget, skulle kunna vara med Fia om jag inte behöver följa med :@ puss!
/Ellen


Godmorgon

Hejsan jag skulle kanske träffa Ellen idag men det passade inte så bra så vi får se vad jag ska göra. Men iaf så sitter jag i min nya pyjamas och myser. Nu ska jag fixa mej puss //fia


Ingenting kan stoppa mig

Känner att det blev väldigt många deppinlägg igår kväll/natt. Men nu känns allt bättre men jag ska försöka glömma det helt och hållet. Ingen ting kan stoppa mig. Vaknade nyss iallafall och idag vet jag inte vad vi gör, säger senare, puss!
/ Ellen


nej

Lita aldrig på killar ni inte känner upp till 100%. Gör ALDRIG det, det kommer sluta med att ni gråter er till sömns.. Jag har gjort misstaget FLERA gånger. Gör det aldrig.
/ Ellen


Faaaaaan.

Allt kan dra åt helvete. Jag trodde jag skulle bli lycklig.
/ Ellen


Ändrade planer..

Jag sa ju att jag bara skulle ta det lugnt hemma men så blev det minsann inte. Vi drog in till skansen (?) haha men jag smsade med min baby hela tiden typ så det var gött :D sen när vi kom hem spelade vi spel och åt och nu försöker jag få baby att svara, hehehe men aja vi hörs, puss!
/Ellen


lite julklappar

det var inte allt ens en gång.. men jaja nu så ska några släktingar komma och äta julbord hos oss:)

hörs //fia


..

Av nån anledning så kan jag inte ladda upp bilder ;(


ny design

ser ni designen? :D blev rätt nöjd faktiskt,men vi ska inte ha den så länge för att det är en nyårsdesign ;)

men jag ska visa lite senare vad jag fick i julklapp.

dagens outfit nudå:

 


nu jävlar

nu ska jag fixa designen //fia

du trodde jag drev

Helt seriöst, hur kunde du tro att jag drev?! Alla bitar i mitt liv började falla på plats, det vi hade var så fint. Jag gillar dig mer än vän men du verkar inte vilja veta det. Dina ord som sa emot ville jag inte höra. Jag trodde jag skulle få somna lyckligt på julafton för en gångs skull... jag hade fel.

Mitt huvud sprängs av tankar snart. Mitt liv är perfekt i helheten. Men det är alltid några detaljer jag vill/måste ändra för att mitt liv ska vara verkligen HELT perfekt för mig, men det kommer det aldrig bli. MEN! Detta år är snart slut, vi börjar ett nytt år med nya tag, 2012 ska bli PERFEKT. fram till nyår nu ska jag försöka göra mitt liv så perfekt som jag kan så att jag kan vara lycklig HELA året. Jag börjar alltså med min grund och min grund ska vara perfekt. Allt ska vara löst, inget ska kännas fel. Det viktigaste av allt, jag ska inte ha dåligt samvete över något jag gjort. På nyårsafton klockan tolv när alla fyrverkerier smälls, ska jag känna mig lätt. Inte miljoner tankar i huvudet. Jag ska stå där med ett leende på läpparna och känna lycka och glädje. HELA 2012 SKA JAG VARA GLAD OCH LYCKLIG- det är mitt nyårslöfte. Puss på er!
/ Ellen


Tjugofemte i tolfte tvåtusenelva- seg dag

Idag ska jag bara ta det lugnt, logga ut från facebook och lägga ifrån mig mobilen. Helt galet hur man blir beroende av iphones... :o aja puss!
/ ellen


Julafton 2011

Denna dag har varit seg om jag ska vara ärlig.. Jag, Jakob, Alice och Mai gick och åkte linbana men det var kallt som fan alltså.. Har även smsat med skolans snyggaste killar & min baby! :) Sen drog dom och vi öppnade paket, lägger upp bild på allt när mitt liv känns bättre, fast egentligen är det perfekt. God jul och puss!
/ ellen


Julklappar

Typ imorgon så
Lägger jag upp bild
På vad jag har fått:)
Ville bara säga de
Puss//fia


God jul alla små fina!

Tjenis!
Har ni fått några julklappar?
Det har jag för i julstrumpan
Låg en iPhone 4s. LML!!
Puss //fia


Ingen bloggning

Imorgon är det julafton och idag kom min kusin + moster så måste vara social med dom och att det är JUL och varför låta mobilen förstöra din jul pga DITT BEROENDE?!?! Det ska jag inte göra iallafall. Julen är ett tillfälle då man firar med familj, släkt och vänner och det är det jag ska göra men jag slänger in ett inlägg då och då! Lägger kanske upp imorgon eller i veckan vad jag fick i julklapp sen! puss
/ ellen


julgran

hejsan :)

nu har jag precis ritat klart teckningen . (y)

och nu ska jag berätta om vad jag gjorde igår

kväll. först så åt jag himla mycket juleskum. sen

så satte vi upp granen och klädde den :D och sen baka

jag knäck:D

kvällen i bilder ;) :

//fia


dethär är vad jaghar ägnat nästan hela dagen åt:

man ser inte skuggningen :'(

//fia


rita

jag följde med på promenad men nu ska jag

bara mysa och rita. ni får se resultat sen :D

//fia


dan före doppardan

godmorgon alla fina :D

idag ska jag inte göra något speciellt tror jag.

eller mamma försöker få mig att följa med på

promenad med hunden. men det är jag inte särskilt

pigg på faktiskt. vi får se hur det blir med den

saken..jaja hörs senare :)))

//fiaaa


mat i magen

gash vad mätt jag blev av maten eller så är det jag som äter för mycket.. Sitter iallafall och skriver upp massa snygga killar, lite svårt är det att komma på 50+ stycken snygga killar liksom.. aja mitt fel ;)image description
2 dagar kvar till julafton, rätt sjukt hur snabbt tiden har gått? kändes som att vi nyss började sexan men ikke, för nu har vi redan gått en HEL termin, kommer sakna sexan sen efter sommarlovet.. :( puss!
/ ellen

STÄDAT!


FÖRE

EFTER






ÄNTLIGEN KLAR. men nu ska jag till tandläkaren ;)

//fia


Inlägg 5- bild + 15 fakta om dig

1. Jag går i enhagen
2. Jag älskar att åka pulka, hahaha (y)
3. Jag älskar crème fraiche
4. Jag vill vara brun
5. Just nu vill jag bara ha snö.
6. Jag är lite speciell av mig.. Höhöhö
7. Jag är alltid nyfiken
8. Beroende av Facebook och mobil<--- skaffa aldrig iphone!!!!! dom tar din fritid ifrån dig
9. Älskar att fixa naglar och att ha långa fina naglar
10. Blir aldrig nöjd
11. älskar när killar vågar skicka hjärtan
12. Älskar glada och roliga människor!
13. Älskar att skratta :D
14. Hatar att läsa
15. Fobi mot spindlar och ormar, hår (tex i hårborsten..) + DAMMTUSSAR!!


min sminkstil..

jag har en väldigt speciell sminkstil. och då menar jag inte

att jag typ ser ut som en punkare. men jag har en lite

speciell teknik än vad vissa andra i min ålder har. istället

för att kladda på lite mascara eller något så ägnar jag

väldigt mycket tid på morgonen åt mitt hår och smink.

och jag gillar INTE för mycket smink så jag försöker

hålla mig borta från foundation så länge jag inte behöver

det. så bara för att visa så har jag gjort en överdriven

sminkning så ni förstår ;)

jag fokuserar mest på ögonen.

//fia


fixdag

hellouuu! idag ska jag ha en "fixdag". alltså jag ska städa

kanske fixa litet minispa och bara fixa lite helt enkelt :)

och sen ska jag till tandläkaren. får se om jag kommer

hem med några utdragna tänder hahahaahah.

bilder kommer //fia


kvällen igår..

Efter att Fia och Daniela hade gått satte jag mig och skulle byta profilbild och fixa lite på den, men den ringde Linus och frågade om jag ville gå ut med hundarna med honom och självklart gjorde jag det! Vi gick och pratade lite, fick även en snöboll först i munnen sen åkte den ner i tröjan, hahah. Linus ville åka linbana och så ville han att jag skulle filma och vad gör man inte för honom? ;) sen skulle han äta och då gick jag hem.

Hemma fixade jag min profilbild, blev inte alls nöjd så ska fixa en ny idag tror jag! Lite mer om idag kommer i ett annat inlägg det här blev väldigt långt, uuups.. Puss!
/ Ellen


alltsååååååååååååååååååååååååååååååååå

jag får verkligen damp på menyn. den liksom sjunker

in i texten. men jag hittar INGEN lösning på hur jag

ska göra :(((((( men efter jul så kommer jag göra en

nyårs design och då ska jag göra om HELA stilmallen.

//fia

 


tjenis

jag sitter här med daniela och lyssnar på
simsmusik <3333333333
ellen snackar med her mother och vi ska baka
lite kladdkakemuffins. kommer bilder sen ofc.
för jag tog ju självklart systemkameran <33
men nu ska vi vispa ägg och socker poröst
så hejdå alla korvar <3. (y)
snygging där va?????????
//fia

Äkta vänskap är som en cirkel, den har inget slut


Fia och Daniela!

Sitter i soffan med Fia och Daniela men vi är lite osociala mot varandra.. Men vi har precis haft julklappsgrejen och jag fick tillslut en body splash och en ögonskugga (y) nu ska vi nog käka lite smått :DD puss!
/ ellen


@ellens plaaaace

sitter här med ellens macbook. cooling (y)
men nu ska vi äta "tomtegröt" cuz I like it really much.
men idag har jag vaknat, gått ut med hunden, öppnat paket
och varit hos ellen med dajeja.
finfina bilder från alldeles nyss
sofia med ellen och dajeja
I ♥ photo booth
//fiaaaaaa


Lovet

Idag ska dagen tillbringas med daniela och Fia, med minijulafton. Vi kommer göra en liten "lek" med julklappar och aa ni fattar!

JULAFTON; min kusin och moster kommer hit på fredag och på julafton kommer typ hela släkten på mammas sida + min faster! Sen äter vi lunch och efter det åker dom andra hem så det bara är jag, mammis & pappis, kusin och moster kvar för då öppnar vi julklapparna :D tror att det var det vi skulle göra.. xd

NYÅRSAFTON; firar nyår hos några kompisar och där tror jag vi kör lite tävlingar och grejs! Hoppas bara att så många barn som möjligt kommer, haha annars blir jag forever alone...
Puss!
/ Ellen


Inlägg 4- min högsta önskan

Om jag skulle skrivit det här för ungefär en månad sedan skulle jag sagt "Att få honom." Och inget mer men nu så har det förändrats..

Min högsta önskan just nu är att jag aldrig mer ska förlora en riktigt bra vän och att få tillbaka ***** som bror..

Kom inte på något mer, puss!
/ellen


.överlycklig #1

När jag skulle träffa pappa i Täby var bussen försenad i typ en kvart?!?!? Så jag frös ihjäl :o sen pratade vi lite med dom på Telia och dom håller tydligen på att bygga ut deras nätverk och aa så det skulle bli bättre efter årsskiftet som han sa, haha, så det gillaaaas! Sen köpte vi ett skal som jag dekorerat superfint med klistermärken och grejs. Pappa köpte även en julklapp till mig, wop wop! :D ska sova nu för imorn har jag, Fia och Daniela minijulafton här så måste fixa julklappen och städa och sånt! Puss!
/ellen


vår statistik skulle kunna vara en jävligt rolig bergochdalbana på grönan

//fia


hemmaaaa

de var rätt mycket folk på julmarknaden. köpte lite godis

bara. HEHEHEHEHH. men iallafall såå ska jag vara lite social

nu. ska till ellen imorn också. hapifejs

jullovsruffs

wtf?

CUZ I LIKE C A N D Y LIKE NOBODY ELSE. ;)

kolla mna kan göra grisnäsa med klubban (y

//fai

update ; //fiaaaaaa*


fml

Min mobil är helt störd eller den har stora problem så ska snart åka och möta pappa i Täby så ska vi kanske lämna in den på lagning. Hoppas bara att det går fort annars kommer jag börja gråta.. för jag måste använda min gamla iphone som suger eller en Sony Ericson men vi får se! fml om det tar 1037362927829728 år :'( puss!
/ ellen


julmarknad

igår var jag på julmarknad och idag ska jag det.

ni får snart bilder på vad jag köpt (y

//fia


naaaaaaw! alla kollar

vill ha //fia


förlåt

förlåt för att jag inte bloggade igår. men jag hade fullt upp om man

säger så. men nu har vi jullov så ni kommer få massor av  roliga

inlägg ! yeeey.

//fia


JULLOV NUDÅ FÖRFAAN!

Jullov jullov jullov jullov, jullov! Kommer slippa skolbänken i nästan en månad, hur skööönt?!?!?! Var med mammis i Täby sen efter och köpte lite julklappar bland annat en sak vi letat ihjäl oss på :DD mer får ni se på julafton! Ska slå in paket nu, puss!
/ellen


jag tycker jag förtjänar mer helg

Fast ändå inte, imorn ska vi som sagt på julmarknad Sen är det JULAVSLUTNIIING! Rätt chill sista dag så det är gött! Men ska sova nu eller ska få massage av pappa eftersom jag dansat hela helgen verkligen men jag och Mira har lite planer inför nästa termin, hihi. Så sitter även och snackar med Vendela om det, kommer bli gryyyyyymt! :D puss!
/ellen


seeeeeeg

alttså idag är jag så jävla seg. jag orkar knappast gå (hhihiih).

men har bara chillat typ.

alltså jag har inget intressant att blogga om, sorry :(

//fiaaaaaaaaa


Hejsasaan

Seriöst vad trött jag är ! De kanske Ni ser på bilden som kommer. Men har bara en dag kvar i skolan , mendå ska vi på julmarknad i gamla stan LML. Ni får se vad jag köpte :))) //fia


@sängen..

Ligger i sängen nu och ska försöka sova. Mira gick nyss så måste sova, har genrep från 10 imorn sen två shower. Hade även genrep idag i fem timmar snacka om jobbigt.. Men vi kör imorn sen är det klart! (y) puss!
/ellen


Världens konstigaste dröm..

Pappa hade kommit hem från stan typ mitt i natten och då satte jag, mamma & pappa oss vid köksbordet. Sen frågar pappa mig något och avslutar men "Julia" istället för "Ellen", sen efter ett tag rättar han sig och säger "Linda" istället (?!) då får jag panik och skriker " jag heter faktiskt Ellen! Du är min pappa och du vet inte ens vad din dotter heter?!". Sen springer jag upp för trappan och smäller igen dörren, sen vaknade jag.


för dig spelar det ingen roll vad jag gör för dig, du tänkte ändå inte ge något tillbaks

ingen tar bilden tack

//fia


Det som inte dödar dig, gör dig starkare

//fia


Dag 03 - en bild av dig och några vänner

från vänster ; daniela♥ , cathrine♥,ellen♥ , jaag haah

tryck här över

//fia


Dag 02 - meningen bakom din bloggs namn

fia + ellen=

fi + el= fiel

if + le= ifle

//fia


Inlägg 3- Dina nyårslöften

Hmm.. Har inte tänkt på några riktiga nyårslöften men antagligen att jag ska vara en bra människa i ALLA lägen! När jag tänkt ut några skriver jag dom såklart!
/Ellen


Godmorgon

Hejsan! Idag har vi hemkunskap och vi ska göra pepparkakor.YEEEEY. Jag hoppas att man får göra måååånga :))) men nu ska jag kolla på julkalendern och efter det åker jag och Ellen till hemkunskapen. Sen slutar vi14.00 efter idrotten. Kommer kanske hrm14.30
//fia


jaaaaag lovaar

snart är det lov och då LOVAR JAG ATT BLOGGA SOM TUSAN :D

//fia


1 en nytagen bild på dig och 15 fakta

  1. jag har en jättegullig hund som heter Stella :)
  2. jag hr en utomhuspool på min tomt, alltså inte en uppblåsbar.
  3. jag gillar nästan alla i min klass
  4. vi ska på klassresa till gotland :D
  5. jag älskar att blogga
  6. jag ska på disco imorn
  7. calle i min klass är kittlig så honom kittlar jag hela tiden
  8. jag älskar mode och smink
  9. jag hade lång hår förut sen klippte jag det och nu är det inte så

långt längre :(

10. jag gillar att säga korv

11. jag har en nikon d3100 för jag älskar foto

12. vår statistik suger just nu (och jag vet varför)

13. ja ska få tandställning snart

14. jg har franska som språkval

15 nu ska jag städa mitt rum

//FIAAAAAA


Godmorgon

Vad tror ni att jag gör? Sitter framför TVn ;) självklart! Men jag hinner inte blogga mycket alls nu puss // fia


Inlägg 2- din bästa dag i ditt liv

Svårt. Har haft väldigt många bästa dagar men om jag måste välja ut en så var det nog när en kille i min skola pussade mig.. Jag var överlycklig hela dagen och kvällen. Gash, vill tillbaka! kan tyvärr inte säga mer.. hehehhe. Bilden togs den dagen, 22/11-11 <3 / ellen


angående bilden nedan..

Inte jag som skrivit men min hand. Max hade lite tråkigt på busshållplatsen och kunde skriva vad han ville på min han och då skrev han "jag är hitler" som ni ser, hahahah! Lägger in bilden igen bara för att / ellen


förlåt.

Fast har inget att säga förlåt för, det är våran blogg ju ;) men ska göra en sån där inlägg sak so stay tune! / ellen


chillar framför datorn

just nu chillar jag framför datorn för jag orkar inte

göra något. jag känner mig dåålig och jag får inte

bli sjuk :( så därför måste jag chilla vidare nu.

hejdå!

bjuder på några lite lagom somriga bilder. men de e

faktiskt jag som har fotat dem så copyright där asso.

//fia


hejsan

 

idag slutade jag 16.10. och vi fick vår mjukisdressar

som vi hade beställt från skolan. jag köpte en vit och en

marinblå. skitfina :D men jaaaa bild kommer

 

//fia


min dag

idag hade vi lucia på morronen eller alltså det var ju inte vi som

uppträdde men vi kollade på luciaföreställning.sen åkte vår klass

till skolan och vi hade lunch. det blev risgrynsgröt , 2 vörtbröd,

2 julskoinkor och 2 pepparkakor (jag har bra minne när dett gäller

mat haahaahah) sen hade vi dans som sista lektion och då var

det önskelektion och vi fick göra vad vi villee och först blev det

nån slime grej ( de e en lek) och sen röstade de flesta på

massage. OCH JAG FICK PANIK FÖR EN GREJ OCH PÅ EN

PERSON. OCH JUSTE! imorn kommer världens roligaste

inlägg för att jag har nämligen en adventskalender som jag

ska visa vad jag har fått. (det är smink)

men sen har jag pluggat, sovit och gjort fler maränger.

maränger med choklad :)))))))))))))))))))))))

hHhhHhhHHahhaha mys outfit

och min egengjorda spargris :)

//fia


börjar med detta

smart tänkt av ellen gör en jag med hahah

Dag 01 - en bild tagen nyligen på dig och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 02 - meningen bakom din bloggs namn
Dag 03 - en bild av dig och några vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har
Dag 05 - en bild av någonstans du varit
Dag 06 - favorit superhjälten och varför
Dag 07 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - mål på kort sikt över denna månad och varför
Dag 09 - något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller uttråkad
Dag 11 - en bild av dig och dina vänner
Dag 12 - varför började du blogga
Dag 13 - en bild av ditt rum
Dag 14 - en bild på dig och din familj
Dag 15 - skriv 10 låtar som spelas på din spotifylista
Dag 16 - en annan bild av dig själv
Dag 17 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - planer, drömmar och mål du har
Dag 19 - smeknamn du har och varför du har de
Dag 20 - hur skulle ditt liv vara i framtiden
Dag 21 - en bild av något som gör dig glad
Dag 22 - vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 23 - något du längtar mycket efter
Dag 24 - ett brev till dina föräldrar
Dag 25 - en film som är värd att se
Dag 26 - din favorit tid på året
Dag 27 - varför gör du en 30 dagars utmaning?
Dag 28 - en bild på dig från förra året och nu, har du förändrats?
Dag 29 - vad har du lärt dig den senaste månaden
Dag 30 - din favoritlåt

//fia


Inlägg 1- något elakt du gjort

Det var i trean. En tjej i min klass hade en likadan Diddle- vattenflaska som mig och jag blev så arg för att hon hade det. Sen en dag gömde jag den i en hög med kläder, fyfan vad elak jag var.. Aja, sen tror jag den gick sönder lite men det låtsades jag inte veta att den gjort.. Hon blev jätteledsen över att den var borta, när jag hörde det tänkte jag "mohahaha".

NEJ VAD HEMSK JAG VAR. Usch.
/ den föredetta elaka Ellen som nu är snäll :)


Glad lucia..?

Det är lucia OCH DET
BETYDER ATT MAN FÅR
ÄTA LUSSEBULLAR TILL
TILL FRUKOST! Och
Gissa om jag gjorde de?
Bloggar mer sen // fia


..


muuuuuuuuums

SERIÖST JAG DÖR VAD GODA! alla får komme hem till mej och

smaka :D

typdligare bild kommer + jag har ätit på den ;)

//fia


väntar på chokladmaränger

jaoo, jag har faktiskt bakat så duktig som jag är.

men de skulle vara i ugnen  i EN HEL TIMME :o

fast jag kommer faktiskt ta ut dem tidigare för så

lång tid kan man ju inte vänta. menmen. bild får ni sen

såhär ser jag ut när jag dricker te

//fia


multiplikationstest..

jag måste göra ett sånt test. eller det va läxa MEN JAG KAN JU FÖRFAN DEN

OCH JAG VET INTE HUR MÅNGA GÅNGER JAG HAR GJORT TESTEN!

jag är iaf sugen  på tomteskum.

MEN GUD,ser ut som om jag har as mkt smink ;o

//fia


Godmorgon

Nu sitter jag som vanligt med ipaden och ska snart gå mot Ellen . Idag har vi inte alls lång dag. Vi slutar 14.40 så jag kommer väl hem nån gång runt 3. //fiaa


Tårta

Hejsan
Nu e jag hemma OCH JAG FICK MASSA TÅRTA!!!!! massa najs. Bloggar mer imorgon för jag e bajstrött.//fua


orkar inte blogga..

ska snart på dans
/ ellen

najs och bajs med söndagar

NAJS

  • man är ledig
  • den är lång
  • man kan sova längeeee

BAJS

  • man tänker hela tiden på att det är måndag imorgon
  • det är min "läxdag"
  • när man har tråkigt så är den seeeeg

//fia


godmorron

jag vaknade för typ en timme sen. jag har gjort läxor och läst

bloggar och nu ska jag väl fixa iordning mej lite. men senare ska

jag fira min farmor som fyller år :D då kanske jag får tååårtaa <333

bjuder på några bilder från.. ja exakt nu!

//fiaaaaa


:(

hata vår updatee :/

pics from todaaay

//fiaaaaaa


mot ellen

//fia

hejsaaaaaan

godmorgon :D

igår hade jag askul med tjejerna, special grupp 2 ägeeer!♥

men iaf, jag och sandra tog tåget till stan och det var såhääääär

nära att vi skulle missa det hahaa.men sen så åkte vi till intiman och när

vi kom in dit så gick vi till "balkongen" och bytte om och mötte alla i gruppen

sen hade vi genrep och de va asjobbigt att  stå och vänta i kulisserna för

de va asvarmt och trångt hahah.

idag ska det blogggas

//fia

HAHAHAAHAH


om igår

Hände en liten sak igår men kommer inte ta upp det här.. aja vi får se hur det blir idag om det löser sig och så.. Annars kollade jag bara på idol, eller vi var i Täby innan och köpte ett skal :D puss hej! / ellen


bilder som aldrig velat komma upp innan..


hemmaaaaa

jag hinneer skriva ett inlägg nu . yey. men idag på gympan

så hade vi spökboll. de gick braaaaaa men korv hahahahaha

visar ingen ny bild på mej för jag har inte tid så ni får en gammal.

aah jag spruta hårspray i ögat D:

riktigt gammal. jag tyckte att jag var så cool

på den bilden ahahaahahha

//fia

 


Slutade i skarpäng

Fick skjuts av fias mamma från skarpäng, hade idrott som sista lektion. Imorse hade vi hemkunskap och mina och Emmys hamburgare blev skiiitgoda, thumb up! :D FYFASIKEN vad det snöade imorse, alla mina kläder blev heeelt blöta bara när jag gick till Fia :o ska duscha nu, puss hej! / Ellen


Godmorgon

Hejsan,nu ska jag kolla på julkalendern och sen åka till hemkunskapen. Det blir nog inte så mycket bloggning för mig idag för att jag ska på dansshow och vi ska ses 16.30 inne i stan så jag måste typ ta tåget som går runt 15.30 :/ sen är jag där till 21.30 och sen ska jag ju hem så ah.
//fia


godnatt!

Går och lägger mig nu, har chattat med Gustaf Browall och Sara hela kvällen men måste sova nu.. min bild till väggen kom idag men det funkar inte att ladda upp bilder.. hata blogg.se!!!! Godnatt och förlåt för alla inlägg utan bilder men inte mitt fel.. / Ellen


mina kära vänner ♥ ps. kolla in mina brallor (banan)

//fiaaaa


sminkar maj

yees I do, because I'm going to have a *genrep* with my dancegroup.

hahahahahaahahahaahhaaaaaaaaaaaaaaaaa korv.

men alltså jag har försökt att använda mina *hihih* kunskaper

och sminkat mej som en tant. typ. eller nej.

snygg hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fulaste jag sett

dagens driv outfit

fyfan seriöst, bjudeeeeer

//fia

 


home sweet home :D

Brukar hata torsdagar men nu brukar dom vara rätt okej hehe. Hahah världens pinsammaste sak hände på lektionen tack vare Calleman som kittlade mig, usch. Musik som sista lektion och Erling är världens bästa! <3


Godmorgon

Nu sitter jag självklart framför teven. K inlägg. //fia


clothes

Kläder idag dårå..


Ingen uppdatering pga läxa & lathet.

Gjort klart svenska läxan till fredag nu, yeeeeeah! Så ska precis skriva ut den, jag gjorde ett spel om julen, det låter galet mysigt! :DD men borde sova nu men måste bli förhörd på grammatik först.. inga bilder från idag tyvärr men det fucking REGNADE SLASK?!?!?!


fölåååååååt

förlåt för att jag inte har bloggat. men jag slutade 16.10 och sen missade vi bussen.

nu har jag typ suttit i 3 timmar och gjort läxor bläääääääääääää.

 

dagen nudå.vi hade sovismorgon fast jag och ellen åkte till skolan tidigare. HÄHÄ.

men sen hade vi sylöjd med bästa evis (vår lärare). hon är ascool.

men sen hade vi engelskaförhör. gick bra (smartas).

OCH NI ANAR INTE! jag, CATHRINE♥,daniela,ellen,calle,axel,benjamin och

emmy bråkade om soffan i skolan hahahahahaaaaaaaa.

OCH CALLE HOPPADE PÅ MIG SÅ ATT JAG BRÖT BENET. nästan.

men jo. men nej. men jo.

och ja sen hade vi profil...... och juste! jag är klar med min

mona lisa parafras. YEEEY. ni kanske får se den sen.

HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

hhhm.. hur tänkte jag här?

(för de som undrar så har jag fått mitt älskade volympulver osis

dust it)

glad chey

//fiaaaaaaa

 

 


svaris

oj vad stor den blev hihhi

jag använder mitt photoshop elements :D fast jag har laddat ner massor

av saker till det.

skriv namn nästa gång! kram

//fia



sms

Suttit och smsat med Jesper hela morgonen också, men ska snart gå till Fia så får vi skjuts (y)


Godmorgon

Hejsan nu sitter jag med ipaden och väntar på att juliskalendern ska börja. Vi har sovmorgon idag men vi åker till skolan och chillar där istället ;) nu måste jag lägga ifrån mej ipaden för att nu börjar. Det // fia


bara för att liksom..

Bara för att jag blev så glad att inläggen publiceras så kanske jag kan visa vad jag har på mig idag! :) /ellen


Jaaaaa!

Det funkar att blogga :DD / ellen


Blogg.se hatar mig.. Igen :o

Aja igår smsade jag med Jesper, saknar pojken men kommer ses på tisdag nästa vecka, dom har lucia då, yeeeeeey! Sen somnade jag tror jag.. Hursomhelst så åker vi som vanligt till skolan även fast vi har sovmorgon till 9.40, haha.. Jag kan inte äta frukost så jag tog en banan, heheh. Måste köpa julklappar till mina kära vänner nu men speciellt till en. Puss! /Ellen


dagens outfit

hahaha jag trodde seriöst inte att jag nån gång skulle sitta och göra "dagens outfit"
//fiaaaaa

.

känslan av när man lutar sig för att kolla ut genom fönstret och se om det

snöar så ramlar man av stolen.


//den så kallade fuabua


internet försvann igen..

JA ! dumma internet.men nu har jag gjort emmis header ocksåå .

intressant inlägg..

//fuabua som de kallar mej


dagen nudå

jahaaaaapp ska berätta lite om dagen.

de började med att jag vaknade upp och kollade på julkalendern.

sen kom ellen och sa att de va snö, jag bara "TJIHOOOOOOO"

Vi gick ut och skottade en liten hög med snö med skorna haha

sen när vi kom till skolan hade jag franska. och det gick faktiskt

bra på förhöret. YEEEEEY. OCH SEN FICK VISLUTA 1 TIMME

TIDIGARE FÖR ATT VÅR DANSLÄRARE SKULLE NÅNSTANS!

(vi har dans som ämne i skolan) och sen åkte vi hem och

jag har ätit pepparkakor och druckit varm oboy. *julkänsla*

nu har jag även hjort en ny header, blev den bra? :)

jajajajajjajajajjaajaj denhär dagen får en stor fet HISS.


min fina strumpa

//fia


Fisen äger :D

Kolla hur snygg designen och headern blev liksom?!?!?' :DDD / ellen


Tisdagen den sjätte i tolfte tvåtusenelva

Spanska läraren började med att komma försent så vi slutade tidigare, tack Tore! ;) matteprovet gick bra hoppas jag.. Sen slutade vi en timme tidigare för att vi inte hade någon dans :D det var något allvarligt fel på några människor idag efter skolan, DOM TOG MIN MÖSSA OCH SATTE SIG PÅ MINA SKOR SÅ JAG TAPPADE BORT FIA, schysst liksom.. Adios! /Ellen


mitt internet kan gå och dö.

eller nej förresten, då kan jag ju inte blogga :(

men alltså jag har inte haft inernet på typ 2 timmar :((((((((((((((((((( hahahahaahah nerd.

men nu håller jag på med vår nya design och emmas (en tjej i vår klass) ;)

berätter mer om dagen senare

hejsvejs //fia


Väntar på juliskalendern

Den ska börja snart för jag e klar så jag passar på att bloggeliblogga lite ;) men illafall så kom jag påå igår typ klockan 23 att jag hade franskaglosor som jag hade glömt bort :/ så jag pluggade in dem.
Men nu ska jag spela på ipaden hejsvejs! //fia


Instagram!

Lägger upp minst 2 bilder varje dag på Instagram som kanske inte kommer upp här, så följt mig ---> @ellengardholm <--- på Instagram så skulle jag bli glaad :D


Vaken

Har ätit men måste fixa mig nu, har klädesbrist så det lär ju ta ett tag.. Kanske visar senare vad jag har på mig men inte helt hundra! Puss och hej leverpastej :D / Ellen


Godnatt!

Har matteprov och spanska glosor till imorn men vi säger att jag kan dom! Blev så sjukt glad över en sak så jag orkade inte plugga klart! :DD men som sagt bara den här och nästa vecka kvar sen JULLOV :D puss hej leverpastej! /Ellen


ibland har man tråkigt...

 

//Fioiiiiiiiiiiiiiiadiclköfxgdzcj


dricker teeeeee♥

typisk "fia min"

//fiaaaaa


borde plugga men bara för jag tänker så mycket gör jag detta..

Jag tänkt på hur olika till utseendet jag och Fia är. Fia har långt blont hår och typ blå ögon- jag har brunt hår och gröna ögon. Vi väger helt olika, (ja, jag väger mest av oss). Fia är lång- jag är ganska kort om man jämför med nästan alla i klassen. På tal om det, jag har typ krympt, förut kände jag inte att jag behövde titta upp eller sträcka mig för att krama folk men nu behöver jag det :o fast när jag var mindre krympte jag 1 cm så det skulle inte förvåna mig om jag skulle krympa igen.. Jag har hört att motsatser dras till varandra så det kanske stämmer? :D adioos! / ellen


skulle publicerats klockan 4 men nänä..

Hemma för typ en och en halv timme sen, yeeah. Sjukt soft dag i skolan, musik, NO-PROV :o, matte, lunch sen drog vi och kolla på någon teater, sen slutade vi! :D Provet gick skitdåligt.. Men orkar inte bry mig om no, heheheh. Jaja, nu tittar jag på teve, as usal, höhö.. sen har jag några läxor som väntar, juste har matteprov i algebra imorgon. För er som inte vet är jag smart :D haha, yeeey! Lite bilder från dagen dårå.. / Ellen


t i p s ♥

yeeeeepp. ett litet tips här nu då :

photoshop elements! det är hur kul som helst, kan sitta i flera timmar och

leka med det :D man behöver absolut inte ha cs för man kan göra det

mesta i elements. elements kostar någon tusenlapp , perfekt att önska

sig i julklapp :D (cs kan kosta upp till 70 000)

//fiaaaaa


dagen

dagen började med att jag gick upp kl. 6.00 (inte som jag brukar)

och jag såg ut som en liten tomte eftersom jag var så trött 8D

men iallafall så sen gick jag till ellen och vi åkte till skolaaaan.

vi hade bara typ 3 lektioner idag :D

men vi hade no prov och det gick sådäär för jag visste inte vad en kontinent var. tihihihhii

sen skulle vi tydligen kolla på en teater som en i vår klass var med i.

efter de sluta vi. (y) nu sitter jag och korvar mig framför datorn.

hihihihiihhihihiihih

 

//fiiiiiiiiisen :D

 

 


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

korv att det snöar hos alla förutom hos mej.

//fiaaa


frågis

vi kör en liten fråga nu då ! :D

själv kollar jag  på det bara för att det är såååå mysigt!

men nu har jag missat 3 avsnitt för att jag inte haft tid :/

men svaraaa!

 

//fiaa


SÅSPÄRON


I väntan på bussen kan man ha lite skoj

/Ellen och Fia :D


Mot Ellen

Nu ska jag packa väskan sen går jag till Ellen . Vi kanske kan plugga lite till no provet


måndag..

Ska fixa mig sen kommer Fia hit och mamma skjutsats oss till busshållplatsen så tar vi bussen till skolan. No prov efter musiken och jag kommer skita på mig av nervositet :o måste fixa mig nu, ching chong! /ellen


Hockey

Nu ska jag kolla på min brorsas hockeymatch. Och jag tror att jag ska plugga lite där så jag kommer att ta med mig boken, hahah. Vi hörs // fia


statistik :D

statistiken äger! vi har 10 unika och 149 sidvisningar och vi

har bara haft bloggen i en dag :o. KÄNN PÅ DEN NI.

höhöhöhhöhöhhö

update: bara för det så fick vi 151 sidvisningar :D

//fia


right now- bildbomb :D

jag ser ut som en... korv.

//fiaaaaaaaa


Plugg..

Rubriken talar


hahah

designen ser helt mobbad ut hahahaha. aja den får vara tillfällig ;)

fråga inteeeeeeeeeeeeee

//fia


kan du inte bara bli min?

/ellen


Godmorgon!

kollade inte helt på julkalendern, var så satans trött att jag sov, hehehehe. Men iallafall så idag måste jag plugga, städa och se till att mamma tvättar alla mina kläder som jag vill få tvättade ;) sen som sagt drar jag på dans, sen äter, duschar och sedan är det godnatt! Måste verkligen lära mig att gå och lägga mig vid typ 9 senast 10 men det är så svåååårt :o jaja, adiooos amigos! /ellen


Följ mig på Instagram! @ellengardholm
Update: Detta inlägg skulle publicerats för typ 2 timmar sen..


menyn D:

jag vet inte vad som hände men när jag fixade i stilmallen som knasade menyn till sig D:

någon som vad det beror på/kan hjälpa mej? ;)

 


godmorgon!

godmorgon alla läsare :) just nu håller jag på med designen, jag vet inte riktigt hur den ska se ut. heheheh. ska den vara julig? aja ska kanske gå ut på promenad med min hund och sen göra lite läxor. bloggar mer sen :D

bjudeeeeeeeeer

//Fia

 


Merry Christmas

Älskar julen. Man får sån härlig känsla och man känner sig som när man gick på dagis. Lukten är den samma och aaaah ge mig julafton nu! :D


hola a todos!

Det är då jag som är Ellen och den andra är Fia som redan har presenterat sig. På den här bloggen kommer vi skriva om vår vardag men dock bara så mycket vi vill om det, alltså kommer ni inte alltid veta exakt vad vi gjort osv, you get it! Vidare till min vardag nu då. Idag är det lördag vilket alla nog vet och denna dag har spenderats med Mira fast vi har inte gjort så mycket, mest varit osociala med våra ifååns.. Menmen, imorn är det som sagt söndag, hate söndagar, men iallafall så ska hajar plugga till NO-provet på måndag och sen drar jag på dans! Måndagen kommer ni få höra mer om på måndag då då. Adioooos! // ellen

Inne på ipaden

Jag testar blogg.se appen på min pappas iPad :D heheheh den funkar bra :)


tjena :)

hejsan jag heter fia och jag och min bestis ellen kommer att börja blogga här :) kulkul ;)

bjussar på en liten bild på mej :D

och juste jag ska försöka hinna med att fixa designen imorgon :)♥

puss //fia♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0